Vandelemter cortenstål

Vandelemter cortenstål fås i mange former og varianter.

Hvad er cortenstål?

Cortenstålet er 3 mm tykt på disse bålsteder. Corten Stål, også kendt som vejrbestandigt stål, er en stållegering lavet af jern, der tilsættes kobber, silicium, nikkel og krom. Så snart Corten Stål udsættes for vejr elementerne, vil det naturlige vejr udvikle et beskyttende rustlag, dette kan tage flere måneder. Denne naturlige faste belægning af rust giver beskyttelse mod yderligere korrosion. Karakteristisk for Corten Stål er den orangebrune rustfarve og dens levetid. Rusten kan smitte af i starten, så det en god ide ikke at stille produktet direkte på fliser eller andet hvor det ikke ønsket afsmitning de første måneder, indtil rusten har sat sig.

Springvand i mange størrelser og former

Springvand til haven i mange størrelser og former. F.eks fås springvand i cortenstål. Både som rektangulær, rund, med tallerken og vandblok. Mulighederne er mange. De passer perfekt hjem til den moderne have, indkørsel eller havedam. Med deres eksklusiv og stilren design skaber du et naturligt og afslappende miljø.  Springvand til havedam skaber liv og hygge med den lave hvislende lyd og et godt miljø for fugle og andre dyr.

Rundt vandspejl i cortenstål

Med et rundt vandspejl i cortenstål kan du nemt forvandle din have til en oase. De forskellige størrelser gør de passer både til små og større haver. Derfor kan du finde den som lige passer til dig. Udover vandskål er helt fantastisk at kigge på, er vandskål også godt for miljøet i din have. Da det skaber dyreliv ift. fugle og andet.

Vandspejl cortenstål Urbanwild

Et vandspejl kan pyntes med diverse planter, skulptur eller andet efter ønske. Se billederne for inspiration.

  • 3 mm corterstål
  • dræn, med prop
  • 5 års garanti

Alt til haven

Står du og skal udsmykke din have med blomsterkasser, bålsted, springvand, støttevægge, varmested, havemøbler, bålfad, opbevaring eller andet, kan urbanwild hjælpe med det hele. Skal det være cortenstål, glasfiber eller andet materiale kan vi klare det meste. Køb det hele et sted, og få rådgivning, gode priser og hurtig levering. Kontakt os i dag, og gør drømmen til virkelighed.