Vandelementer

Vandelementer til haven

Springvand i mange størrelser og former

Springvand til haven i mange størrelser og former. F.eks fås springvand i cortenstål. Både som rektangulær, rund, med tallerken og vandblok. Mulighederne er mange. De passer perfekt hjem til den moderne have, indkørsel eller havedam. Med deres eksklusiv og stilren design skaber du et naturligt og afslappende miljø.  Springvand til havedam skaber liv og hygge med den lave hvislende lyd og et godt miljø for fugle og andre dyr.

Hvad er cortenstål?

Cortenstålet er 3 mm tykt på disse bålsteder. Corten Stål, også kendt som vejrbestandigt stål, er en stållegering lavet af jern, der tilsættes kobber, silicium, nikkel og krom. Så snart Corten Stål udsættes for vejr elementerne, vil det naturlige vejr udvikle et beskyttende rustlag, dette kan tage flere måneder. Denne naturlige faste belægning af rust giver beskyttelse mod yderligere korrosion. Karakteristisk for Corten Stål er den orangebrune rustfarve og dens levetid. Rusten kan smitte af i starten, så det en god ide ikke at stille produktet direkte på fliser eller andet hvor det ikke ønsket afsmitning de første måneder, indtil rusten har sat sig.

Vandelemter Aluminium

Mange af vores haveprodukter er i aluminium. Og særligt haveprodukter lavet i aluminium er praktiske, da aluminium er et stærkt og holdbart materiale, samtidigt med at aluminium er et let materiale, og derfor er det nemt at flytte rundt på sine haveprodukter i haven eller terrassen. Andre fordele ved Vandelementer til haven i Aluminium er blandt andet, at det ikke kan ruste, og det er nemt at vedligeholde.

Vedligeholdelse af aluminium møbler:

  • Minimal vedligeholdelse, anvend blot vand og sæbe ved rengøring. Det anbefales ikke at anvende en højtryksrenser til rengøring, eller rengøringsmidler som indeholder slibemidler og stærke kemikalier.

5 fordele ved et vandbassin

  • Et vandbassin åbner op for himlens lys- og farvespil, og det får din have til at virke større.
  • Det helt rigtige design kan være en fantastisk medspiller i den minimalistiske have.
  • Traditionelt set lidt af en ingeniørkunst – at holde vand i haven udtrykker disciplin.
  • Forstærker årstiderne: vinterens frost giver matte isfarver, sommerens himmel reflekteres næsten døgnet rundt.
  • Kan være med til at tiltrække fugle og øvrigt ønsket. naturligt liv i den have.

Flot idylliske Springvand i Aluminium

Her får du mulighed for at vælge forskellige størrelser Springvand Aluminium . Eksklusive og smukke vandspil i 3mm pulverlakeret aluminium som giver et meget stilrent og lækkert look i dine omgivelser. Med dette vandspil kan du skabe en idylisk oase. Det skaber også gode forhold for dyreliv.