Pavillon

Viser alle 7 resultater

kr.54.999,00

Pavillon

Pavillon 12m2

kr.44.999,00
kr.58.999,00

Pavillon

Pavillon 16.5m2

kr.61.999,00

Pavillon

Pavillon 17m2

kr.52.999,00

Pavillon

Pavillon 9,28m2

kr.48.499,00

Pavillon

Pavillon 9.2 m2

kr.48.999,00

Pavillon – Havepavillon i forskellige størrelser

Hos UrbanWild leverer vi pavillon og havepavillon til de hyggelige stunder med familien, venner og bekendte. Med en pavillion kan du forlænge årstiderne efter dine ønsker. Udehuse kan bruges til mange formål. Nyde en kop kaffe eller læse en bog i ro og mag, til mindre festlige arrangementer, eller et ekstra værelse i form af gæsteværelse, kontor eller anneks.

Nyd livet og udsigten fra din træpavillon

Hos os finder du kun havepavilloner med højt til loftet. Det bidrager nemlig til en følelse af at have plads omkring dig, og øger den generelle kvalitet af indeklimaet. Hertil er der også tænkt på en ventilationsløsning i havepavillonerne, hvilket også giver et godt indeklima. Det er vigtigt, at man i en havepavillon kan sidde og slappe af og nyde sit eget eller familiens selskab med en smuk udsigt til naturen. Det kan også være, at du køber en havepavillon, fordi du brændende ønsker dig et atelier. Et atelier kræver en masse lys, plads og ro til at fordybe sig. Og hvad end du planlægger at bruge havepavillonen til, er vores generelle fokus, at alle vores pavilloner har store vinduer med dobbelt glas. Det er både med til at holde kulde ude, men også sikre, at man kan sidde og nyde naturen gennem de store ruder. Generelt er den enkelte træpavillon udformet med øje for at kunne nyde livet og godt selskab. Derfor er de ideelle til familiehygge, afslapning og samvær, hvortil udsigten til smuk omkringliggende natur tilføjer en helt ny dimension. Taget består af shingles i tagpap, som er super nemme og enkle at lægge og hører altid med i prisen på træpavillonen.

Pavillon i mange forskellige størrelser

Du kan få en pavillon fra 9,2 m2 til 16,5 m2. Derfor kan du finde en model som passer til dit behov.

Havepavillon rådgivning

Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, er vi klar med rådgivning vedr. alt omkring din nye pavillon. Ring endelig i dag.

Hjælp til opsætning

Vil du gerne bestille en havepavillon og læne dig tilbage, og inden for nogle uger står en ny pavillon opsat og klar. Kan du bestille din nye havepavillon hos urbanwild med opsætning. Så står vi for alt helt fra start til slut.