UrbanWild ApS handelsbetingelser for varer og ydelser

UrbanWild ApS handelsbetingelser for varer og ydelser

Handelsbetingelser

Leveringstid og levering

 • Vi tilstræber at levere lagerførte varer inden for 1-3 uger efter bestilling.
 • Ved betaling via bankoverførelse levere vi først efter modtagelse af fulde beløb.
 • Øvrige varer og special fremskaffede varer leveres normalt indenfor 1-14 uger.
 • I ferieperioderne kan der være længere leveringstider.
 • Vi leverer til hele Danmark.
  Ved levering til ikke-brofaste øer aftales en fast leveringspris på forhånd.
 • Hvis vi ikke har en leveringsaftale, gælder følgende:
  Leveret med vores vogn, efter fast takst.
 • Vi kan maksimalt opbevare en bestilt vare på vores lager i 3 måneder efter bestilling – herefter forbeholder Urbanwild ApS sig retten til at annullere bestillingen og sende evt. betaling retur minus depositum. Ved vare som er bestilt efter kundens ønsker, er handlen bindende. Derfor vil der i disse tilfælde være en betaling på kr. 500 pr. påbegyndt måned.

Vigtig praktisk information

 • Vores biler må kun køre og aflæsse på fast underlag (asfalt, køre-sten eller andet godkendt underlag til tung kørsel).
 • Vores kran må ikke læsse over bebyggelse eller lignende.

For special fremskaffede varer aftales betingelserne individuelt.

Betalingsbetingelser

 • Kontant, forudbetaling
 • For specialvarer betales et depositum på mindst kr. 5.000.- ved køb og herefter det resterende inden levering. Depositummet på mindst kr. 5.000.- vil gå tabt ved afbestilling af varen. 
 • Ved vare som er bestilt efter kundens ønske, bortfalder retur retten. 
 • Betaling kan fortages med Visa/Dankort eller bankoverførsel.
 • Vi accepterer ikke udenlandske betalingskort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Urbanwild ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Dette sker oftest dagen før du modtager varer.

Ønskes varen leveret på et senere tidspunkt end vores normale leveringstid, hæves beløbet ved ordreafgivelsen, og varen lægges fysisk på lager indtil ønsket leveringstidspunkt. Varer lagerlægges i maksimum 6 måneder – fortrydelsesretten gælder dog fra bestillingsdatoen.

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Priser

 • Alle priser er inkl. moms.
 • Der tages ingen gebyr.
 • Enhver prisændring, efter din ordre er foretaget, vil ikke påvirke din ordre, men priserne på købstidspunktet er gyldige.
 • Forekommer der fejl i priser eller tekst, er Urbanwild i sin ret til at afvise ordren. 
 • Har du modtaget et tilbud fra os, så skal det pågældende tilbud accepteres inden 7 dage fra afgivelsen.
  Vi forbeholder os retten til at afvise accepterede tilbud, som er ældre end 7 dage – medmindre andet er aftalt.

14 dages fortrydelsesret

 Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. a) Har modtaget din vare.
 2. b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 3. c) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail: Info@Urbanwild.dk eller telefon: 93 93 67 38

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du kan til enhver tid efter bestilling af vare hos Urbanwild ApS annullere din ordre frem til modtagelse af leverings bekræftelse.

OBS! Ved køb af vare som enten er bestillingsvare eller specialproduceret efter kundens ønske såsom vildmarksbade, saunaer mm. Bortfalder fortrydelsesretten.

Returnering:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er anvendt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for havehuse, pavilloner, vildmarksbade, saunaer, legehuse o.l. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 5.500 kr.

 • Special fremstillede varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Tages ikke retur.
 • Varer der ikke kan afleveres hos kunde, eller afvises hos kunden ved leveringen kan tages retur. Der tages et returgebyr på de faktiske returneringsomkostninger.
 • Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, dog kan der fratækkes et vurderet beløb hvis der er værdiforringelse af varen.

Ved fortrydelses kan du kontakte os telefonisk på: 93 93 67 38 eller pr. mail, Info@Urbanwild.dk , i mail skal du oplyse fulde navn og adresse og telefon, samt anføre ordre/faktura nummer. Så kontakter vi dig telefonisk for at aftale videre forløb.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Urbanwild ApS
Damagervej 10
8260 Viby J

Hvad skal jeg sende med tilbage

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Som kunde betaler du selv fragten for returnering.

Reklamation

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos Urbanwild ApS har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Vi vil som udgangspunkt forsøge at afhjælpe en mangel ved at reparere eller ombytte – Vi giver derfor ikke refusion, kompensation eller kontant tilbagebetaling ved reklamationer.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere umiddelbart i forlængelses af udpakning af dine vare fra Urbanwild ApS.

Vi anbefaler i forbindelse med udpakning af dine vare at du laver en gennemgribende gennemgang af varen for at sikre at alt er leveret og i orden. Dertil må du ikke begynde at samle, male eller på anden vis bruge det beskadige/manglende produkt. Så bortfalder reklamationsretten.

Er reklamationen berettiget, afhenter vi dine varer gratis.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du selv sender varer retur, skal du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tillæg: Vi forhandler som standard ikke emner (løsdele) til modificering eller tilpasning af eksisterende huse.
Vores styklager er udelukkende til reklamation og udbedring af defekter.

Vi tager forbehold for anvendelse af tekst på produktsiderne, downloadet manualer og tegninger, da disse er ikke altid opdaterede.
Ønskes tegninger til brug for forberedelse, skal vi kontaktes direkte.

Garantiservice: 

Eftersalgsservice ydes i 2 års periode efter køb. 

For grundlæggende spørgsmål leverer vi videoguide eller professionel konsultation. De mest almindelige problemer kan løses af kunden selv dette tager 5-10 minutter. Nye dele leveres direkte til kunden. 

I mere komplicerede sager skal kunden kontakte Urbanwild på mail med følgende: Klar beskrivelse af defekten, tydelig video-/fotomateriale for at se det faktiske problem og serienummeret på den specifikke del, hvis dette bliver efterspurgt. 

Hvis produktet skal hentes i forbindelse med en reklamation, bliver dette kun afhentet fra samme sted som det blev leveret og efterfølgende efter endt reparationsproces, leveret til samme sted igen. 

Installation/fjernelse af produktet fra haven er kundens fulde ansvar. 

Klagegang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til Info@Urbanwild.dk

Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet: www.forbrug.dk

Fejl ved montage, selvforvoldt skade eller manglende vedligeholdelse

Skulle der være fejl eller mangler ved købet, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi ønsker kun, at I er tilfredse med købet og hvis der er produktionsfejl, fragtskader eller lignende, så kontakt os med det samme og vi dækker de skader indenfor garantien og udbedrer dem med vores håndværkere.

Vær opmærksom på, at hvis skaderne er opstået på grund af fejlmontage, selvforvoldt skade, uforsigtig omgang med varen, manglende vedligeholdelse af varen, eller hvis ikke beskrivelsen i manualen er fulgt – så hæfter Urbanwild ApS ikke for dette.
Vi vil naturligvis stadig gerne være behjælpelige, dog har udbedring af selv forvoldte fejl og skader et startgebyr på 1.500 kr. og efterfølgende en timepris på 890 kr.

For at være dækket af garantien, samt have glæde af dit produkt mange år frem, så er det vigtigt at du vedligeholder din vare og dette gøres ved at påføre den korrekt træbeskyttelse efter behov og i de anbefalede mængder. Dette vil medvirke til at dit hus eller andet træprodukt ikke får fugt eller råd skader grundet manglende vedligeholdelse. Vi dækker ikke skader som er direkte forårsaget af manglende vedligeholdelse eller forsømmelse af produktet.
Vi dækker naturligvis hvis korrekt vedligeholdelse er blevet udført.

Så skulle du have den mindste tvivl eller blot brug for et godt råd, så kontakt os endelig inden skaden sker.

Urbanwild ApS har ingen ansatte montage medarbejdere, så ved sager hvor Urbanwild ApS har henvist til eksterne tømrer eller samarbejdspartner, indgås en personlig aftale mellem køber og håndværker og Urbanwild ApS er derfor blot formidler og ikke ansvarlig for deres arbejde – skulle den eksterne partner / tømrer derfor mod forventning forvolde skade på varen,
så skal du blot tage kontakt direkte til den pågældende partner / tømrer.

Personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os hos Urbanwild ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Fulde navn
 • Folkeregisteradresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Urbanwild ApS og opbevares i fem år eller så længe det er nødvendigt af hensyn til service eller reklamationer.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Der videregives ikke oplysninger til tredje part.

Som registreret hos Urbanwild har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Urbanwild ApS via e-mail Info@Urbanwild.dk

Den dataansvarlige hos Urbanwild ApS er Stefan Dejgaard Jensen.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på Info@Urbanwild.dk
Hvis det ikke imod alt forventning ikke er muligt os at finde en tilfredsstillende løsning på en tvist.
så kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Generel info:

Website: urbanwild.dk
Virksomhedens juridiske navn: Urbanwild ApS
Organisationsform: ApS
CVR: 41394919
Virksomheds adresse: Damagervej 10
8260 Viby J
Danmark
E-mailadresse: Info@Urbanwild.dk
Telefon: 93 93 67 38 eller 93 93 67 39
Virksomhedens etablerings år: 2020