Grillhytter

Se vores udvalg af stilfulde grillhytter her!

Grillhytter til brug hele året rundet

UrbanWilds grillhytter eller BBQ huse er designet efter den gamle skandinaviske tradition. De er designet til at give fantastiske oplevelser året rundt. Hvem elsker ikke at grille, og her får du de bedste rammer for at nyde det i alt slags vejr.

De mange forskellige muligheder med en grillhytte

Grillhytte til brug hele året rundt kommer som standard som byg selv, men I kan også vælge, at vi sørger for, at vi får den samlet for jer. Det er også muligt at få en åben grillhytte. Der er mange tilvalg og overvejelser ved køb af grillhytte, derfor skal i skynde jer at kontakte os i dag. Så gør vi din drøm til virkelighed.

Grillhytter kan også fås med tilbygning som giver endnu flere muligheder. Tilbygningen kan bruges som bar, sauna eller omklædningsrum.

Størrelserne kan variere fra 4,5 m2 til 25 m2. Derfor kan du finde en grillhytte som passer til dit behov. Fra den lille hyggelige og intime til få personer, til større som kan bruges til kurser arrangementer osv.

Opsætning af grillhytter

Vi kan hjælpe med at opsætte grillhytterne, så du kan læne dig tilbage og glæder dig over en total levering med god service inden under og efter købet.

Vi er klar til at vejlede dig

Er du i tvivl om, hvilken hytte der er den rette for dig? Ring til os på 93 93 67 38 eller skriv på Info@urbanwild.dk for at høre mere. Det er helt uforpligtende, og vi tager udgangspunkt i dine behov og forudsætninger.