Koldvandskar

Viser alle 4 resultater

Tilbud
kr.10.999,00
kr.9.999,00

Koldvandskar

Ofuro bad – Træ

kr.12.999,00
kr.13.999,00

Koldvandskar udendørs i flere størrelser

Hos UrbanWild levere vi Koldvandskar af høj kvalitet, produkter og tilbehør designet til glæde og afslapning. Koldvandsbade som er funktionelle, komfortable og eksklusive. Vi arbejder normalt med naturligt grantræ og termotræ, der er miljøvenligt. UrbanWild-teamets hovedformål er at designe, producere og sælge træprodukter af høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af Koldvandskar og tilbehør.

Vores Koldvandskar kan bestilles i materialerne: Træ, plast eller glasfiber. Udover dette kan du også vælge, om det skal være med udvendig ovn, el opvarmet eller ingen af delene.

Koldvandskar er perfekt til dig som elsker vinterbadning, men ikke har direkte adgang til vandet. Eller som et godt tillægsprodukt og oplevelse til sauna eller vildmarksbad. Hvor du kan få den komplette oplevelse.

Wellness i hjemmet

Står du og skal lave din egen oase eller wellness område der hjemme, og leder efter sauna, vildmarksbad, koldvandskar, bålsted, grillhytte, anneks eller andet, kan vi levere det hele. Shop et sted og få de bedste priser, høj kvalitet og rådgivning. Besøg vores udstilling i Århus og se de mange produkter, mærk kvaliteten og forestil dig hvordan dit hjem kan blive.