Åben

Viser alle 2 resultater

kr.53.499,00
kr.38.999,00

Åben grillhytte til brug hele året rundet

UrbanWilds åben grillhytte eller åben BBQ huse er designet efter den gamle skandinaviske tradition. De er designet til at give fantastiske oplevelser året rundt. Hvem elsker ikke at grille, og her får du de bedste rammer for at nyde det i alt slags vejr.

Du vil bliver forbløffet over den hyggelige og magiske atmosfære hytten skaber. Hytten gør det muligt for dig, din familie og dine venner at samles et unikt sted, og skabe uforglemmelige minder sammen.

De mange forskellige muligheder med en åben grillhytte

Grillhytten til brug hele året rundt kommer som standard som byg selv, men I kan også vælge, at vi sørger for, at vi får den samlet for jer. Der er mange tilvalg og overvejelser ved køb af en åben grillhytte. Den kan fås i forskellige størrelser, så du kan få den lige til dit behov. Du kan sætte dig eget præg på grillhytten ved at vælge farve på taget, med eller uden grill, bænke, højde osv.

Skynde jer at kontakte os i dag. Så gør vi din drøm til virkelighed.

Opsætning

Vi kan hjælpe med at opsætte grillhytterne, så du kan læne dig tilbage og glæder dig over en total levering med god service inden under og efter købet.

Vi er klar til at vejlede dig

Er du i tvivl om, hvilken hytte der er den rette for dig? Ring til os på 93 93 67 38 eller skriv på Info@urbanwild.dk for at høre mere. Det er helt uforpligtende, og vi tager udgangspunkt i dine behov og forudsætninger.