Vildmarksbad – Luft og massage dyser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Jacuzzi / luftdyser

Vildmarksbad spa dyse

Luftdyser 12 stk. 700w pumpe. Det indbyggede luftsystem sikrer dig behagelighed under hele din badning. Det tændes/slukkes på knappen som er monteret på siden af badet. Efter tømning af karret bør dette system køre i 30 sekunder for at sikre at der ikke er vand i slangerne. I vinterperioden må systemet først tændes når vandtemperaturen er minimum 30 grader.

Spa dyser / Vandmassage

Vildmarksbad luft dyse

(6-10 dyser 1100w-2200w afhængig af system) Vandmassagesystemet sikre dig maksimal komfort under badning. Det tændes/slukkes på knappen på siden af karret. Vandmassagen har desuden en drejeknap som styrer hårdheden af vandstrålerne. Denne knap findes på siden af badet. Efter tømning skal dette system køre i 10 sekunder for, at sikrer at der ikke er vand i systemet. I vinterperioden må systemet aldrig tændes før vandet er minimum 30 grader.

Kombi massagesystem

Vildmarksbad dyse

Kombineret massagesystem (vandkompressor 900-1100W og luftkompressor 700W) 8 stk. vand + luft og 4 luftdyser. Det kombinerede system har 2 knapper på siden af karret. Den ene knap tænder/slukker for vandstrålerne og den anden tænder/slukker for luftsystemet. Systemerne kan aktiveres hver for sig eller samtidigt. Når badet tømmes for vand skal luftmassagen køre i 30 sekunder for at fjerne vand fra systemet. I vinterperioden må systemet aldrig tændes før temperaturen er minimum 30 grader.

Har du yderligere spørgsmål kan du læse flere af vores indlæg eller kontakte os og få en snak i dag!

Kontakt os i dag

Se alle vores vildmarksbade her, hvor alle vores modeller findes. Find den der passer til dit behov i dag!

Se vildmarksbade

Leave a Reply

Call Now Button