Vildmarksbad – Filter eller ej?

Vildmarksbad - filtersystem

Filter til vildmarksbad

Vildmarksbad - filtersystem

Enkelt, effektivt og komplet filtersystem specielt udviklet til vildmarksbade. Systemet er udviklet til dig der ønsker et filtersystem med ekstra høj filtreringsevne samt nem og enkel håndtering hele året rundt.

Filtersystemet leveres komplet inklusiv 320 gr revolutionerende Filterballs, der tilbageholder langt flere og mindre partikler og urenheder fra badevandet end traditionelt filtersand. Det giver ekstra klart vand. Filterballs kan skylles rene og genbruges flere gange. Systemet kan benyttes med slange str. i 32 /38 mm.

 

Filter system benyttelse og vedligehold

Du skal vælge at få filtersystem på dit bad, hvis du vil holde vandet i badet længere tid end en uge af gangen. På den både kan du tage de større partikler og snavs. Benyttes sammen med Kemi, på den måde opnår i de mest optimale vilkår for vandet. På den måde kan du beholde vandet i badet, over længere perioder. Det er meget individuelt hvor længe. Da hygiejne, benyttelse og tolerance er forskelligt fra person til person.  

Filtersystemet tændes ved tilslutning af strømstikket. Det anbefales at påsætte en timer så filteret kan køre cirka 5 timer forskudt i løbet af døgnets 24 timer.

Når filterkuglerne ser snavsede ud, kan de vaskes i en vaskemaskine ved 40°. Husk at ligge dem i en vaskepose. Dette kan gøres flere gange, indtil kuglerne ikke længere hænger sammen. 

Vinterperioden hvor vejret kommer under 0° skal filteret holdes i gang, med vandgennemløb løbende, da det ellers kan risikere at springe. Så hvis du tømmer badet, er det en god ide at tage filteret inden for ved grader under 0°

Har du yderligere spørgsmål kan du læse flere af vores indlæg eller kontakte os og få en snak i dag!

Kontakt os i dag

Se alle vores vildmarksbade her, hvor alle vores modeller findes. Find den der passer til dit behov i dag!

Se vildmarksbade

Leave a Reply