Vildmarksbad – Cover

Vildmarksbad thermo cover
Her finder du alle de information du skal bruge vedr. covers til vildmarksbade.
 
Der bliver stillet mange spørgsmål om, hvilken en du skal vælge, kan den ene betale sig, frem for den anden osv. Her vil vi prøve at svare på de mest stillede spørgsmål.

Presenning cover

Tent cover vildmarksbad
Pressning: Dette valg er klar det billigste valg, ikke særlig holdbart, eller flot og desuden holder den heller ikke på varmen. Men hvis du leder efter noget nemt og billigt, som holder snavs og partikler ude af vandet, så er det et fint alternativ. Køb her.

Glasfiber Cover

Glasfiber cover
  • Glasfiber: Et godt alternativ, som er flot, og giver et fedt luksus look til dit vildmarksbad. Samt holder snavs og partikler ude af vandet. Dog har den tildens til at ridse glasfiber indsatset en smule, hvis du ikke passer på. Udover det, holder den ikke på varmen. Fås i blå, hvid og grå. Køb her

Isoleret thermo cover

Vildmarksbad thermo cover
  • Isoleret Vinyl: Helt klart det bedste alternativ. Fedt luksus udeende, holder alt snavs og partikler ude af vandet, ridser ikke indsatsen, men samtidig holder denne på varmen. Vandet holdes varmt betydeligt længere. Vi anbefaler altid denne løsning. Køb her
 

Har du yderligere spørgsmål kan du læse flere af vores indlæg eller kontakte os og få en snak i dag!

Kontakt os i dag

Se alle vores vildmarksbade her, hvor alle vores modeller findes. Find den der passer til dit behov i dag!

Se vildmarksbade

Leave a Reply