Vildmarksbad – Farven på glasfiberen har en betydning

Vildmarksbad farve på glasfiberen har en betydning

Der tre forskellige farver når det kommer til glasfiberindsats. Hvid, grå og blå. De har hver deres udtryk. hvilken du vælger har betydning på vedligehold. Vi giver her er overblik over de ting, du skal overveje for at vælge den rigtige vildmarksbad farve på glasfiberen til dit behov. Du kan se farverne i vores udstilling. 

Vildmarksbad udvendig ovn deluxe

Hvid er den mest populære af flere årsager. Den er flot, nemmest at vedligeholde og ridser ses ikke særlig tydeligt. Det er lidt kontraintuitivt at hvid er nemmest at holde. Men det skyldes at kalk og ridser ikke ses så tydeligt på den hvide overflade. 

Grå er den næstmest populære fordi mange syntes den giver et flottere og mere luksuriøst udtryk end hvid. Der er mange der køber med denne, men du skal være opmærksom på at kalk og ridser ses mere tydeligt. Hvid kalk ses tydeligt på en grå overflade, samt dybere ridser ses tydeligere, da glasfiberen er hvid under det grå. 

Blå har samme udfordringer som gå vedr. ridser, men kalk ses lidt mindre. Blå giver et flot spil i vandet, men er ikke så populær pga. udtrykket ikke er så rent og luksuriøst som hvid og grå.

Vi håber du fandt hvad du søgte omkring vildmarksbad farve på glasfiberen har en betydning. læs mere i vores andre opslag. 

Har du yderligere spørgsmål kan du læse flere af vores indlæg eller kontakte os og få en snak i dag!

Kontakt os i dag

Se alle vores vildmarksbade her, hvor alle vores modeller findes. Find den der passer til dit behov i dag!

Se vildmarksbade

Leave a Reply