Viser alle 2 resultater

kr.82.999,00
kr.69.999,00

Oval grillhytte til brug hele året rundet
UrbanWilds ovale grillhytte eller ovale BBQ huse er designet efter den gamle skandinaviske tradition. De er designet til at give fantastiske oplevelser året rundt. Hvem elsker ikke at grille, og her får du de bedste rammer for at nyde det i alt slags vejr.

Du vil bliver forbløffet over den hyggelige og magiske atmosfære hytten skaber. Hytten gør det muligt for dig, din familie og dine venner at samles et unikt sted, og skabe uforglemmelige minder sammen.

De mange forskellige muligheder med en Grillhytte

Den ovale grillhytte har et moderne udtryk og er klar til brug hele året rundt. Vi tilbyder også åbne modeller! Der er mange tilvalg og overvejelser ved køb af en grillhytte, derfor anbefaler vi, at i kontakter os i dag for råd og vejledning.

Størrelserne kan variere fra 4,5 m2 til 25 m2. Derfor kan du finde en grillhytte som passer til dit behov. Fra den lille hyggelige og intime, til større modeller som kan bruges til kurser, arrangementer mm.

Vi er klar til at vejlede dig

Er du i tvivl om, hvilken hytte der er den rette for dig? Ring til os på 93 93 67 38 eller skriv på Info@urbanwild.dk for at høre mere. Det er helt uforpligtende og vi tager udgangspunkt i dine behov og forudsætninger.