Grillhytte brugsvejledning

Grillhytter brugsvejledning

Brugsvejledning Grillhytte – Download Brugsvejledning Grillhytte

General vedligeholdelse:

 1. Inspicerer hytten årligt: Foretag inspektion af forskellige elementer i din grillhytte på forskellige årstider, specielt i løbet af foråret og efteråret.
 2. Vask hytten årligt: Vask af din grillhytte er en fantastisk mulighed for at fjerne snavs på overfladen, såsom støv, meldug, pollen, fugleafføring og insektaflejringer (dvs. edderkoppespind, æg osv.) Vi anbefaler at vaske din kabine ved at bruge et mildt rengøringsmiddel og en blød børste. Sørg for at blande vaskemidlet med varmt vand (ikke kogende).
 3. Maling af Grillhytten: Til at starte med skal du sørge for at have rengjort og forberedt din grillhytte ordentligt. Nøglen til at sikre, at malingen holder i et år eller mere. Dette sikrer du ved at bruge et produkt af god kvalitet. Fx Gori maling/olie. Når din kabine er grundigt tørret, kan du påføre din maling. Kontakt en specialist vedrørende maling, der er egnet til ubearbejdet træ, og følg malingproducentens anvisninger.
 4. “Tjekke” årligt: Den mest almindelige vedligeholdelse af din kabine, vil være for tætning af huller eller revner i tømmeret. Spaltning og revner er et meget naturligt og almindeligt kendetegn ved træ. Den bedste tommelfingerregel er enhver revne eller kontrol over 2 cm, og forsegl den derefter for at forhindre, at vandet samler sig, eller at insekter yngler.
 5. Årlig skadedyrsbekæmpelse: Træ har altid været sårbart over for insekter. Regelmæssig rengøring, udfyldning af revner, støv er typisk tilstrækkeligt, når det kommer til rutinemæssig vedligeholdelse, der forhindrer skadedyr i at trænge ind i din kabine.
 6. Årlig generel vedligeholdelse: Når du laver dit årlige eftersyn, hvis du bemærker huller mellem vinduer og døre, er den bedste reparation at bruge ekspanderende skum.

At holde sig til en regelmæssig vedligeholdelsesplan er langt mere effektivt og billigere end uregelmæssige reparationer, og vigtigst af alt sikrer det, at du kan nyde din Grillhytte med din familie og venner, når du vil, den vil altid være klar og hyggelig – og byde dig 

velkommen.

Brug af Grill:

Når du bruger din grill for første gang, vil overfladerne på det nye produkt, der er i direkte kontakt med flammerne, skabe en røget lugt under opvarmningen; dette er normalt og skyldes, at malingen hærder. Vi anbefaler at holde døren åben under den første brug og ikke lave mad før lugten er forsvundet. For at starte pejsen sæt et par ildtændere sammen med lidt trækul på ildristen. For at gøre det nemmere og sikre, at grillen får nok erstatningsluft, skal du åbne spjældet, og det er også nyttigt at holde døren eller et vindue åbent under optændingsprocessen. Efterhånden som bålet bliver varmere, vil trækket øges, og så kan der tilføjes mere trækul eller tørre hårde træstammer.

 • Sørg for at rengøre din grill efter hver brug for at sikre hygiejne og korrekt funktion:
 • Hæld ikke koldt vand på det varme kul, da det kan ødelægge grillens overfladefinish.
 • Når du har brugt din grill, skal du vente, indtil kullet er koldt, før du begynder at rense det af.
 • Fjern aske fra det nederste varmeskjold og rens alt snavs og støv grundigt.
 • Brug sæbevand eller spray med grillrensevæske. Tør forsigtigt grillen og ristene af med en grillbørste og/eller rengøringssvamp.
 • Sørg for, at grillen og ristene er rene og klar til næste brug.
 • Brug af skarpe genstande til at rengøre grillristen eller fjerne aske vil beskadige finishen.
 • Brug af slibende rengøringsmidler på grillristen eller selve grillen vil beskadige finishen.
 • Brug ikke grillen, før den er korrekt samlet og fastgjort i henhold til de medfølgende instruktioner.
 • Brug aldrig trækul imprægneret med kultændervæske, i stedet anbefaler vi at bruge ovntørret brænde af løvfældende og/eller briketter til optænding af bål.
 • Brug ikke trækulstændervæske, benzin, alkohol eller andre meget flygtige væsker til at antænde eller genantænde trækul.
 • Opbevar ikke trækulstændervæske, benzin eller andre meget flygtige væsker i en kabine.
 • Sørg for, at der ikke er tæt noget brændbart materiale ved siden af ​​grillen.
 • Hold dekorationer væk fra din grill.
 • Hold elektriske ledninger væk fra grillens varme overflader. Før alle elektriske ledninger væk fra trafikområder.

Håber du fandt info på det du søgte ved at læse Grillhytte brugsvejledning 

Urbanwild ønsker dig god fornøjelse med din grillhytte. Du er altid velkommen til, at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Leave a Reply