Karsten og Dorte Anmeldelse – Vildmarksbad

Karsten og Dorte reference urbanwild

kundeanmeldelse urbanwild vildmarksbad

Læs kundeanmeldelse urbanwild vildmarksbad om Karsten og Dortes oplevelse ift. at handle med Urbanwild fra start til slut. 

Karsten og Dorte vildmarksbad

Hvorfor var i på udkig efter et vildmarksbad?

Vi har prøvet et vildmarksbad i rent træ ved nogle venner flere gange, og syntes det kunne være dejligt at have på terrassen. Dog skulle det ikke være i rent træ, da vildmarksbadet skal være nemmere at holde, mere hygiejnisk og nemmere at fyre op. Men stadig rimelig simpelt uden bobler, massage osv.

 

Undersøgte i markedet inden i handlede?

Ja, vi kiggede både online og efter fysiske butikker da vi gerne vil mærke produktet og menneskerne vi handler med inden køb. Derfor var vi rundt ved flere forhandlere i Østjylland, inden vi valgte Urbanwild.

 

Karsten og dorte anmelde vildmarksbad
Karsten og Dorte reference urbanwild 2

Hvorfor valgte i Urbanwild?

Det gjorde vi fordi vi sætter stor pris på at kunne se produktet inden vi bestiller. De mange muligheder og tilvalg som er muligt hos jer. Rådgivning ift. Til og fravalg. F.eks. at vi skulle vælge hvid glasfiber pga. Kalk, at et lys vil være dejligt om aftenen og hvordan vi skal holde vandet længst muligt med filter. Vi fik bare en rigtig god gennemgang og behagelig oplevelse hele vejen igennem. Og så vil vi også gerne støtte et par unge lokale iværksættere.

 

Hvordan var jeres oplevelse at handle med Urbanwild?

Det var en rigtig god og behagelig oplevelse fra start til slut. Fremvisning og rådgivning i udstillingen inden køb. Hvor sælgerne ikke prøvede at oversælge noget. De var opmærksomme på vores behov, og vi fik strikket et vildmarksbad sammen ud fra det. Badet blev leveret præcis som aftalt. Et produkt hvor kvalitet, service og pris virkeligt hænger sammen.

Karsten og Dorte Kran urbanwild
Karsten og Dorte vildmarksbad

Vil i anbefale os til andre og hvorfor?

Det vil vi og gør vi allerede. Vi er lidt stolte af badet, og fortæller løbende venner, familie og naboer omkring vildmarksbadet, den gode service og oplevelse vi har haft med at handle ved Urbanwild.

Tak til Dorte og Karsten for at ville dele deres oplevelse med os. Vi er glade for at havde handlet med jer. 

Skal vi hjælpe dig med at finde et vildmarksbad som passer lige til dit behov?

Se vildmarksbade

Vi håber du har fået noget ud af at læse kundeanmeldelse urbanwild vildmarksbad med Karsten og Dorte. Læs flere her. 

Leave a Reply