Camping Hytte

Træhytte til haven nær Århus

Træhytte og bjælkehytte i forskellige former med mange anvendelses muligheder, er perfekte til at skabe hyggelige omgivelser med famile og venner, hvor du kan stille dem i haven, skoven eller ved sommerhuset. En hytte til haven kan bruges på flere måder. Både til den hyggelige, men også mere praktiske. En træhytte til haven kan bruges til kontor, ekstra værelse eller noget helt tredje. De kan fås både med køkken og toilet. Træhytte kan fås i flere former, størrelser og om de skal være isoleret eller ej.

Hytte til haven – hvad skal du vælge?

Når du skal vælge hvilken hytte der passer til dit behov, skal de beslutte dig for hvilken formål hytten skal have. Der er mange muligheder, størrelser og tilvalg. Hvilken udformning passer til jeres hjem og design. Hvilken størrelse passer til grunden og brugen af hytten. Hvis træhytte er til kontoret, teenage værelse eller ekstra soveværelse. En hytte til kontor er blever mere populært med den øgede fokus på hjemmearbejde. Hytten giver god balance mellem hjemme og arbejdsliv, da du kan bevæge dig ud i hytten og have ro, motivation og ingen forstyrrelser.

Hytte opsætning og indretning

Urbanwilds hytter fås i flere størrelse. Derfor kan nogle af hytterne fås samlet hvor hytten kranes ind på plads. Hytterne kan også bestilles med ekstra bredde, hvor de derfor er nødsaget til at komme usamlet. Her følger der selvfølgelig udførlig manual med. Samt vi er til rådighed på telefonen hvis du selv har mod på at samlet hytten. Der er også mulighed for vi kan samlet den for jer. Indrettetning kan laves på flere forskellige måder ift. jeres behov. Skal hytten være et stort rum, eller passer det bedre med flere rum, måske en hytte med toilet eller en hytte med køkken kan det også klares.

Da der er mange muligheder og tilvalg er i meget velkommen til at kontakte os vedr. rådgivning, eller komme ned i vores udstilling ved Århus, hvor i kan se nogle af hytterne, så i kan få en fornemmelse af størrelse, kvalitet og indretning.

Gør drømmen til virkelighed i dag.