Isoleret anneks

Viser alle 6 resultater

Tilbud
kr.59.999,00
Tilbud
kr.74.999,00
Tilbud
kr.86.999,00
Tilbud
kr.74.999,00
Tilbud
kr.86.999,00
Tilbud
kr.99.999,00

Inviter haven indenfor med et isoleret anneks. Se vores udvalg af anneks isoleret til at holde den danske vinter ude.

Isoleret anneks i flere modeller

Er du på jagt efter et isoleret anneks i høj kvalitet? Hos Urbanwild kan du vælge mellem forskellige størrelser isolerede luksus annekser i tørret fyrretræ. Det er naturligt flot rå træ, som skaber muligheder for personlig præg. Mulighederne er mange.

Skab din eget wellness oase, fitnessområde, teenageværelse eller kontor. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Sammensæt et perfekt isoleret anneks til dine behov

Disse annekser kan designes med forskellige vægtyper. Store panorama glasvægge, der tillader smukke udsigter og naturligt lysindfald, eller solafskærmningsvægge med glas og vægpaneler, der skaber et hyggeligt hjemmemiljø.

Annekserne kommer i forskellige størrelser, som kan huse fra 2-20 personer. Afhængigt af modelhusets mål, indeholder standard sættet modulære husvægge, tag beklædt med Icopal tagmembran og shingles. Husene fås fra 4,0 m2 til 24 m2, hvor højden er 318 cm. De kan også fås med saunarum, som du finder her.

Huset bliver leveret pakket på en palle, hvor monteringsmanual medfølger. Vi vil anbefale at få hjælp fra en med en håndværksmæssig baggrund, eller kontakte et tømrerfirma for opsætning.

Træ:

Luksus annekserne bliver produceret i fyrretræ. Træet bliver leveret fra den verdenskendte producent Storaenso. Det leverede træ har selvfølgelig FSC- og PEFC-certifikater.

Tag:

Til tagbeklædning benyttes finske Icopal SBS modificerede og forstærkede tag shingles. SBS giver øget fleksibilitet, styrke og udholdenhed. Fordelene ved Icopal shingles:

  • 10 års garanti

  • Testet jf. Standard EN 13707

  • Øget holdbarhed

  • Brandhæmmende

  • UV beskyttelse

  • Holder på varmen

  • Resistent overfor vind og vejr

  • Resistent overfor skimmelsvamp og plantevækst.

Vinduer og skydedøre 

Der benyttes aluminiumsrammer og 2 lags termoruder. Hjulstrukturen er fastgjort til aluminiumsprofil, som justerer både lodret og vandret. Dette sikrer nem bevægelse.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om vores annekser? Vi er altid klar til at fortælle mere om vores produkter og vejlede dig i dit valg. Kontakt os på 93 93 67 38 til en uforpligtende samtale.