El Opvarmet

Viser alle 6 resultater

kr.25.349,00
kr.23.898,00
kr.26.298,00
kr.32.396,00
kr.34.796,00

Vildmarksbad el opvarmet med glasfiber indsats

Vildmarksbad el opvarmet med glasfiber indsats får du et vildmarksbad i høj kvalitet. Vildmarksbadet kommer med enten et 3kW varmelegeme eller et 6kW. Vi anbefaler altid 6kW, da det er perfekt til at holde den ønskede temperatur, i alt slags vejr. Du kan desuden tilføje et 3kW varmelegeme i vores brændefyrede bade. Dette kan du fordi at varmelegemet er perfekt til, at holde den ønskede temperatur når du har varmet vandet op med fastbrændsel (også spare du desuden også på elregningen).

Vildmarksbad med glasfiber indsats er til dig som ønsker den ultimative luksus i design, vedligeholdelse og materialer. Vildmarksbadet med glasiber indsats gør det nemt at holde badet rent, men yder også god komfort i sit ergonomiske design. Samt utrolig holdbar ift. kemi og ridser.

Hos UrbanWild leverer vi vildmarksbad med glasfiber indsats af høj kvalitet, produkter og tilbehør designet til glæde og afslapning. Vildmarksbade som er funktionelle, komfortable og eksklusive. Vi arbejder normalt med naturligt grantræ og termotræ, der er miljøvenligt. UrbanWild-teamets hovedformål er at designe, producere og sælge træprodukter af høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af vildmarksbade og tilbehør.

(Der ydes altid 2 års garanti på vores produkter.)

Er du i tvivl om hvilken indsats du skal vælge, eller gerne vil læse mere om forskellen så læs mere her.

Du kan altid kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Vi vejleder gerne, så du får den helt rigtige løsning. Kontakt os på 93 93 67 38 til en uforpligtende samtale.

Hvad er et vildmarksbad?

Helt basalt er et vildmarksbad et udendørs badekar som opvarmes enten med brænde, el eller gas. I dag findes der mange forskellige modeller – men fælles for dem alle benyttes der træbeklædning, som kan være rå træ, thermowood, ceder træ eller noget helt fjerde.

Vildmarksbad med glasfiber indsats i bedste kvalitet

Ved køb af et vildmarksbad hos Urbanwild får du et vildmarkbad i bedste kvalitet, til en skarp pris, og høj service både inden, under og efter købet. Evt. se vores anmeldelser på trustpilot her.