Akryl indsats

Viser 1–12 af 23 resultater

Vildmarksbad med akryl indsats

Vildmarksbad med akryl indsats er til dig som ønsker den ultimative luksus i design, vedligeholdelse og materialer. Vildmarksbadet med Akryl indsats gør det nemt at holde badet rent, men yder også god komfort i sit ergonomiske design. Samt utrolig holdbar ift. kemi og ridser.

Hos UrbanWild leverer vi Vildmarksbad med akryl indsats af høj kvalitet, produkter og tilbehør designet til glæde og afslapning. Vildmarksbade som er funktionelle, komfortable og eksklusive. Vi arbejder normalt med naturligt grantræ og termotræ, der er miljøvenligt. UrbanWild-teamets hovedformål er at designe, producere og sælge træprodukter af høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af vildmarksbade og tilbehør.

(Der ydes altid 2 års garanti på vores produkter.)

Er du i tvivl om hvilken indsats du skal vælge, eller gerne vil læse mere om forskellen så læs mere her.

Du kan altid kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Vi vejleder gerne, så du får den helt rigtige løsning. Kontakt os på 93 93 67 38 til en uforpligtende samtale.

Hvad er et vildmarksbad?

Helt basalt er et vildmarksbad et udendørs badekar som opvarmes enten med brænde, el eller gas. I dag findes der mange forskellige modeller – men fælles for dem alle benyttes der træbeklædning, som kan være rå træ, thermowood, ceder træ eller noget helt fjerde.

Vildmarksbad akryl indsats i bedste kvalitet

Ved køb af et vildmarksbad hos Urbanwild får du et vildmarkbad i bedste kvalitet, til en skarp pris, og høj service både inden, under og efter købet. Evt. se vores anmeldelser på trustpilot her.

Vildmarksbad – alt om ovne

Når det kommer til valg af ovn til dit vildmarksbad, er det vigtigt at du er sat grundigt ind i ståltyper samt kW, altså hvor meget output ovnen giver.

I denne sektion får du et indblik, i de forskellige fordele og ulemper ved valg af de forskellige ståltyper.

AISI 430 – Dette stål er kendt for sin gode korrosionsbestandighed og formbarhed kombineret med praktiske mekaniske egenskaber, dette gør det muligt at forme stålet som typisk bliver brugt til skorsten.

AISI 316 – Denne ståltype er tilsat molybdæn, som AISI 304 ikke er. Det er en legering, der drastisk forbedre ovnens levetid, og bestandighed i områder med vand, salt og klor.

Modeller af ovne:

Integreret ovn – 30kW, AISI 304, 316.

Udvendig ovn – 20, 26 og 30kW, AISI 304, 316.
Vildmarksbade – Alt om ovn type og varmekilder
Når du køber et vildmarksbad, er det vigtigt at du er godt informeret omkring de forskellige ståltyper samt kW, altså hvor meget varmeoutput ovnen producere.

Hos Urbanwild, har du mulighed for at købe vildmarksbade med enten: Indvendig ovn, Integreret ovn, Ekstern ovn eller Elopvarmet.

Informationer om ståltyper:

AISI 430 – Denne ståltype er kendt for sin gode korrosionsbestandighed og formbarhed kombineret med praktiske mekaniske egenskaber. Denne ståltype er derfor ideel til produktion og brug af skorstenene, som du finder på alle vores produkter.

AISI 304 – Denne ståltype har en fremragende modstandsdygtighed over for en lang række atmosfæriske miljøer og bliver desuden brugt til mange produkter såsom: Skruer, maskindele og ovne. Denne ståltype er perfekt til vildmarksbade, da ståltypen har en lang holdbarhed. Denne ståltype kan dog ikke tåle klor og ætsende kemikalier . Ønsker du at bruge klor eller saltvand, skal du bruge AISI 316.

AISI 316 – Denne ståltype er tilsat molybdæn, som AISI 304 ikke er. Det er en legering, der drastisk forbedre ovnens levetid, og bestandighed i områder med vand, salt og klor.

Informationer om varmekiler:

El – Vores vildmarksbade kommer med enten et 3kW varmelegeme eller et 6kW. Vi anbefaler altid 6kW, da det er perfekt til at holde den ønskede temperatur, i alt slags vejr. Du kan desuden tilføje et 3kW varmelegeme i vores brændefyrede bade. Dette kan du fordi at varmelegemet er perfekt til, at holde den ønskede temperatur når du har varmet vandet op med fastbrændsel (også spare du desuden også på elregningen).

Integreret ovn – Vores integrerede ovne kommer standard i 30kW og kan bestilles i enten AISI 304 eller AISI 316 stål.

Ekstern ovn – Vores eksterne ovne kommer som standard i 20kW men kan bestilles med 26kW eller 30kW. Alle disse ovne kan bestilles i enten AISI 304 eller AISI 316 stål.
Der er både fordele og ulemper ved alle valgende:
Integreret:

Fordele:
Hurtig opvarmning (fra 1.5timer)
Børnevenlig, du kan ikke brænde dig på ovnen.
Badet fylder mindre.
Flotteste udseende af alle 3 muligheder.
Ulemper:
Mindre plads i badet end udvendig ovn, men lidt mere plads end indvendig ovn.

Udvendig:

Fordele:
Mere plads i badet
Ulemper:
Langsommere opvarmning. (fra 2.5timer)
Badet fylder mere.
Større chance for at brænde sig på ovnen

El opvarmet:

Fordele:
Mere plads i badet
Altid varmt og på den ønskede temperatur
Ulemper:
Større elregning

Vildmarksbad – Luft og massage dyser
Vildmarksbadet hos urbanwild kan fås uden, eller med luft og massage dyser. Læs alt om dette her.

Der er mange til og fravalg, når du skal vælge et vildmarksbad. Derfor kan du finde meget information her. Eller læs vores brugsvejledning her.

Gør drømmen til virkelighed og kontakt os i dag på info@urbanwild.dk eller 93936738