Væg i forskellige materialer 

Viser alle 2 resultater

Væg i forskellige materialer 

Væg i aluminium

kr.5.899,00

Væg i forskellige materialer 

Væg i cortenstål

kr.3.048,00

Væg i forskellige materialer

Væg i forskellige materialer som cortenstål eller andre materialer som aluminium og glasfiber kan fås i mange størrelser, så de passer til dit behov. Vægge i cortenstål er meget solide og har den eftertragtede rustfarve. Væg i cortenstål kan bruges til mange formål som afspærring, skygge, flot og anderledes hegn, du vælger selv.

Er du interesseret i en væg af cortenstål få mere info her. 

Hvad er Aluminium?

Mange af vores haveprodukter er i aluminium. Og særligt haveprodukter lavet i aluminium er praktiske, da aluminium er et stærkt og holdbart materiale, samtidigt med at aluminium er et let materiale, og derfor er det nemt at flytte rundt på sine haveprodukter i haven eller terrassen. Andre fordele ved vandelemter Aluminium er blandt andet, at det ikke kan ruste, og det er nemt at vedligeholde.

Hvad er cortenstål?

Cortenstålet er 3 mm tykt. Corten Stål, også kendt som vejrbestandigt stål, er en stållegering lavet af jern, der tilsættes kobber, silicium, nikkel og krom. Så snart Corten Stål udsættes for vejr elementerne, vil det naturlige vejr udvikle et beskyttende rustlag, dette kan tage flere måneder. Denne naturlige faste belægning af rust giver beskyttelse mod yderligere korrosion. Karakteristisk for Corten Stål er den orangebrune rustfarve og dens levetid. Rusten kan smitte af i starten, så det en god ide ikke at stille produktet direkte på fliser eller andet hvor det ikke ønsket afsmitning de første måneder, indtil rusten har sat sig.