Udendørs Gaspejs

Viser alle 4 resultater

Udendørs gaspejs til terrassen og haven i flot design

Vores udendørs gaspejs til terrassen eller haven med flot design i høj kvalitet pynter på et hvert miljø. Samt skaber hygge og varme med det flotte flammespil som skabes i gaspejsen. Sid rundt om gaspejsen med familie og venner, og nyd forlængelsen af aftenen og hyggen.

Gaspejs i flere materialer og designs.

De flotte gaspejse fås i flere forskellige materialer som cortenstål og aluminium. Designs kan fås så du kan finde den der passer lige ind i jeres miljø og behov.

Hvad er cortenstål?

Cortenstålet er 3 mm tykt på disse bålsteder. Corten Stål, også kendt som vejrbestandigt stål, er en stållegering lavet af jern, der tilsættes kobber, silicium, nikkel og krom. Så snart Corten Stål udsættes for vejr elementerne, vil det naturlige vejr udvikle et beskyttende rustlag, dette kan tage flere måneder. Denne naturlige faste belægning af rust giver beskyttelse mod yderligere korrosion. Karakteristisk for Corten Stål er den orangebrune rustfarve og dens levetid. Rusten kan smitte af i starten, så det en god ide ikke at stille produktet direkte på fliser eller andet hvor det ikke ønsket afsmitning de første måneder, indtil rusten har sat sig.

Alt til haven

Står du og skal udsmykke din have med blomsterkasser, bålsted, springvand, støttevægge, varmested, havemøbler, bålfad, opbevaring eller andet, kan urbanwild hjælpe med det hele. Skal det være cortenstål, glasfiber eller andet materiale kan vi klare det meste. Køb det hele et sted, og få rådgivning, gode priser og hurtig levering. Kontakt os i dag, og gør drømmen til virkelighed.

Se flere produkter her