Plantekasser

Plantekasser i forskellige materialer og udforminger

Find dine eksklusive Plantekasse til terrassen i forskellige matrialer som cortenstål eller glasfiber. Blomsterkasser i cortenstål fås i flere udformninger som firkantet, rund, oval, konisk eller konisk. De kan også komme både med eller uden ben.

De mange forskellige former og materialer gør du kan finde lige den der passer til dit miljø og behov. Om det er til haven, terrassen, indkørslen, forhaven, alten eller noget helt andet, så kan du finde dem her. Vores blomsterkasser kan bruges både til indendørs og udendørs brug.

Hvad er cortenstål?

Cortenstålet er 2 mm tykt på disse Plantekasser. Corten Stål, også kendt som vejrbestandigt stål, er en stållegering lavet af jern, der tilsættes kobber, silicium, nikkel og krom. Så snart Corten Stål udsættes for vejr elementerne, vil det naturlige vejr udvikle et beskyttende rustlag, dette kan tage flere måneder. Denne naturlige faste belægning af rust giver beskyttelse mod yderligere korrosion. Karakteristisk for Corten Stål er den orangebrune rustfarve og dens levetid. Rusten kan smitte af i starten, så det en god ide ikke at stille produktet direkte på fliser eller andet hvor det ikke ønsket afsmitning de første måneder, indtil rusten har sat sig.

Alt til haven

Står du og skal udsmykke din have med plantekasser, bålsted, springvand, støttevægge, varmested, havemøbler, bålfad, opbevaring eller andet, kan urbanwild hjælpe med det hele. Skal det være cortenstål, glasfiber eller andet materiale kan vi klare det meste. Køb det hele et sted, og få rådgivning, gode priser og hurtig levering. Kontakt os i dag, og gør drømmen til virkelighed.

Se flere produkter her