Bålsted

Viser alle 4 resultater

kr.6.999,00
kr.7.999,00

Bålsted

Ildsted rund

kr.6.999,00
kr.7.999,00

Bålsted til haven i cortenstål

Et bålsted til haven i cortenstål giver et utrolig eksklusiv og flot udtryk. Bålstederne kan skabe hyggelige stunder omkring bålet med familie og venner. Her er der nem adgang til bålet, hvor i kan varme skumfiduser eller snogbrod. Bålsted til madlavning er der også mulighed for. Her kan i købe en grillplade med til bålstedet, så det er muligt at lave mad over bål. Det skaber nye muligheder, og flere måder at benytte bålstedet på. Bålsted i flere forskellige former i både rund og firkantet. Derfor kan i få en der passer lige til jeres behov og smag.

Hvad er cortenstål?

Cortenstålet er 3 mm tykt på disse bålsteder. Corten Stål, også kendt som vejrbestandigt stål, er en stållegering lavet af jern, der tilsættes kobber, silicium, nikkel og krom. Så snart Corten Stål udsættes for vejr elementerne, vil det naturlige vejr udvikle et beskyttende rustlag, dette kan tage flere måneder. Denne naturlige faste belægning af rust giver beskyttelse mod yderligere korrosion. Karakteristisk for Corten Stål er den orangebrune rustfarve og dens levetid. Rusten kan smitte af i starten, så det en god ide ikke at stille produktet direkte på fliser eller andet hvor det ikke ønsket afsmitning de første måneder, indtil rusten har sat sig.

Alt til haven

Står du og skal udsmykke din have med blomsterkasser, bålsted, springvand, støttevægge, varmested, havemøbler, bålfad, opbevaring eller andet, kan urbanwild hjælpe med det hele. Skal det være cortenstål, glasfiber eller andet materiale kan vi klare det meste. Køb det hele et sted, og få rådgivning, gode priser og hurtig levering. Kontakt os i dag, og gør drømmen til virkelighed.

Se flere produkter her