Bålgrill

Viser alle 5 resultater

Bålgrill til haven

FORNO® er det nye produkt, i højeste kvalitet der tilbereder et sundt måltid udenfor. Den sfæriske ildskål har en rund bred, tyk flad stegeplade, som du bruger som teppanyaki eller plancha. Stegepladen har forskellige tilberedningstemperaturer. Pladens centrum er varmere end de ydre sider, så madlavning er endnu lettere, og alle ingredienser kan serveres sammen. FORNO® er smukt designet og skaber en særlig atmosfærisk madlavningsoplevelse sammen med dine gæster. De fås i forskellige størrelser og modeller lige efter dit behov.

Læs mere om her FORNO Bålsted

Hvad er cortenstål?

Cortenstålet er 3 mm tykt på disse bålsteder. Corten Stål, også kendt som vejrbestandigt stål, er en stållegering lavet af jern, der tilsættes kobber, silicium, nikkel og krom. Så snart Corten Stål udsættes for vejr elementerne, vil det naturlige vejr udvikle et beskyttende rustlag, dette kan tage flere måneder. Denne naturlige faste belægning af rust giver beskyttelse mod yderligere korrosion. Karakteristisk for Corten Stål er den orangebrune rustfarve og dens levetid. Rusten kan smitte af i starten, så det en god ide ikke at stille produktet direkte på fliser eller andet hvor det ikke ønsket afsmitning de første måneder, indtil rusten har sat sig.

Alt til haven

Står du og skal udsmykke din have med blomsterkasser, bålsted, springvand, støttevægge, varmested, havemøbler, bålfad, opbevaring eller andet, kan urbanwild hjælpe med det hele. Skal det være cortenstål, glasfiber eller andet materiale kan vi klare det meste. Køb det hele et sted, og få rådgivning, gode priser og hurtig levering. Kontakt os i dag, og gør drømmen til virkelighed.

Se flere produkter her