Hvad er keramiske fliser, og hvorfor er det så godt?

Keramiske fliser består af naturlige materialer. 

Materialer som sand, kvarts, feldspat, kaolin, ler og naturlige farvestoffer. De “bages” ved temperaturer over 1230° C, og det giver disse store fliser en usædvanlig hårdhed. Optagelsen af fugt er næsten nul, og de mekaniske egenskaber forbliver uovertrufne for store fliser.

Det er et materiale med høj teknisk og æstetisk præstation. 

Disse havefliser er fremstillet ved presning, og herefter følger en proces med forglasning – dvs. fuldstændig sammensmeltning til det enkelte produkt.
Porcelæn er et kompakt materiale, modstandsdygtigt og kendetegnet ved en særlig porøsitet, hvorfor de keramiske fliser har en værdi af vandabsorption på praktisk talt nul. Et særligt kendetegn ved disse terrassefliser er deres sammensætning, der anvendes kun de reneste materialer.

Keramiske fliser er et miljøvenligt produkt 

Derfor overholdes IPPC, der attesterer overensstemmelse med specifikke parametre og brug af den bedst tilgængelige teknik i industrielle processer, til reduktion af forurenende emissioner og energiforbrug, i forbindelse med havefliser.

Stort udvalg

Stort udvalg af farver, størrelser, tykkelser og finish. De tekniske og æstetiske egenskaber af materialet tillader en bred vifte at nye muligheder og stor alsidighed, når vi snakker anvendelse.

Frygt ikke pletter

Frygt ikke pletter. I køkkenet er der olie og vin som tit giver irreversible pletter, ligesom parfume cremer og neglelak kan give pletter på overfladen. Du kan bare bruge løs af de almene kendte rengøringsmidler eller opløsningsmidler, uden fare for at beskadige materialet.

Let vaskbar

Let vaskbar. Organiske stoffer og bakterier kan ikke leve i stenmaterialet, derfor ingen risiko for allergi og lignende lidelser… Du kan frit bruge stærke rengøringsmidler eller desinfektionsmidler.

Modstandsdygtige

Modstandsdygtig overfor kemisk angreb og derfor ufølsomt overfor populære syrer som f.eks. eddike, citronsaft, cola (phosphorsyre) og saltsyre efterlade heller ikke spor. Vær forsigtig med svovlsyre… ellers resistent, slidstærkt og tolerant over for næsten alt.

Miljø og Natur

Bæredygtighed. Der er ikke brugt vandtætningskemi som maling eller harpiks, der udledes heller ingen giftig røg under selve fremstillingen af disse produkter, i modsætning til nogle natursten som frigiver bl.a radon eller andre radioaktive gasser, og endeligt er der er ikke anvendt bly ved polering. Det er produceret på et højt miljømæssigt niveau, hele vejen.

Ikke brændbart

Ikke brændbart. Materialet brænder ikke, det producerer ingen giftige eller sundhedsskadelige gasser og røg, i tilfælde af brand eller flammers eksponering.

Stabil Kromatisk

Stabil kromatisk. Farverne er helt stabile og ændrer sig ikke ved udsættelse af sollys, vejrliget og smog.

Varmepåvirkning

Påvirkes ikke negativt ved varme. Aldrig mere problemer med varme gryder eller tændte cigaretter på gulvet.

Lad os hjælpe dig med din drømme terrasse i dag!

Se fliserne i vores udstilling.

Kontakt os her